Riante woningen, gebouwd
in Saksische stijl

Erf met 4 unieke woningen

Er worden in totaal vier royale woningen gebouwd, in Saksische stijl. De woningen wijzen allen met de nok naar het zuiden. Kenmerken van een Saksische boerderij, zoals deze te zien zijn in Drenthe, zijn een rechte gevel aan de voorzijde, een wolfseind aan de achterzijde, een rietgedekte kap, een lage muur, een baander en veel binnenruimte. Er is volop ruimte voor persoonlijke invulling van uw woonwensen. Een eigen(tijds) ontwerp met authentieke elementen vormen de spannende uitdaging voor u als nieuwe eigenaar.

Maquette A B C D
A

Woning, zuidwesten

Perceel A heeft een afmeting van 2383 vierkante meter. Het perceel is georiƫnteerd op het zuidwesten. Met de monumentale beukenbomen aan de Kerkweg en het uitzicht over weilanden en bos in de combinatie met een fantastische nieuw te bouwen woning zult u zich hier werkelijk thuis voelen.

B

Woning, noordwesten

Perceel B is georiƫnteerd op het noordwesten. Dit perceel kan worden uitgebreid met circa een hectare grond. Dit geeft u de mogelijkheid om grote huisdieren te houden. Het uitzicht over het weiland om u heen geeft een beleving van rust en ruimte.

C

Woning, noordoosten

Een perceel met een variabel uitvoerbaar vierkante meters. Deze vrijstaande woning aan het Boerenveensche Erf kunt u naar eigen wens uitvoeren. De stijl kunt u persoonlijk bepalen. Een goed gesprek met de architect zal u overtuigen van de schitterende uitgangspunten van deze droomplek.

D

Woning, zuidoosten

Oude bomen, een schitterend uitzicht en de mogelijkheid om een eigen droomplek te realiseren. Stelt u zich voor, een moderne woning met klassieke elementen in een omgeving die al eeuwen oud is. Dan is er werkelijk sprake van meerwaarde toevoegen aan uw woonomgeving. Perceel D is 3404 vierkante meter groot.

Deel deze website met je vrienden